Перець горошком Kania є двох видів: чорний перець і суміш перців. Перець Kania готують із зелених незрілих плодів, які сушать цілком, з м’якоттю навколоплідників, прямо на сонці. Щоб сушіння перців Kania відбувалося швидше, кисті плодів перцю занурюють на кілька хвилин у гарячу воду або просто ошпарюють.
Перець горошком Kania використовується в багатьох стравах. Особливою популярністю користується при маринуванні, соленні та квашенні. Завдяки млину, який знаходиться на баночці з перцем, він автоматично перетворюється на мелений, при цьому зберігає всі свої властивості.
Якщо ви хочете надати вашим стравам трішки перчинки, то перець Kania завжди допоможе Вам у цьому. А замовити ви його легко можете в нашому інтернет-магазині Getfood.
Відгуків поки що немає.